Temat: Kuchnia japońska - spotkanie
W ramach cyklu Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki Tradycje kulinarne Japonii. Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w Warszawie. Podczas spotkania...
Źródło: wwwec1.japonia.org.pl/forum/viewtopic.php?t=1518
Temat: Tradycje kulinarne Japonii - 02.02.08 Warszawa
W ramach cyklu " Kuchnia i Literatura: dla miłośników dobrej kuchni i smakowitej lektury" odbędzie się spotkanie poświęcone kuchni japońskiej połączone z promocją książki "Tradycje kulinarne Japonii". Gośćmi spotkania będą: Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka książki, Radosław Bolałek, reprezentujący wydawnictwo Hanami oraz Ewa Marynowska, uczestniczka Szkoły Ceremonii Parzenia Herbaty Urasenke w...
Źródło: forum.konnichiwa.pl/viewtopic.php?t=1223